prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Snalaženje u Loomenu

15. rujna 2020.

U četvrtak, 17. rujna 2020. godine, s početkom u 13 sati održat će se još jedan u nizu webinara na temu organizacije i provođenja nastave na daljinu. Webinaru pod nazivom „Snalaženje u Loomenu“ možete pristupiti putem Microsoft Teams live events alata.

Ovaj uvodni webinar namijenjen je učiteljima i nastavnicima koji koriste ili će tek koristiti CARNET Loomen za provođenje nastave na daljinu. Svi sudionici će tako imati priliku saznati kako je CARNET Loomen organiziran, kako se prijaviti u sustav i kako ga koristiti na najprikladniji način za održavanje nastave u potpunosti online ili u mješovitom obliku.

Uspješno provođenje nastave ovisi o načinu na koji se tečajevi u Loomenu strukturiraju na razini škole te aktivnostima i resursima koji se koriste unutar tečajeva stoga će se predstaviti primjeri dobro i loše strukturiranog tečaja kao temelj za izradu vlastitih tečajeva.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na edukaciji mogu prijaviti putem aplikacije EMA te na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i prisustva na webinaru, mogu ostvariti pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Kratak opis svakog webinara, koje CARNET planira održati tijekom rujna i listopada te poveznice na snimke održanih webinara, dostupni su na mrežnim stranicama Nastava na daljinu i e-Škole.