prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Započeo CARNET-ov Erasmus+ projekt “DOTS”

27. prosinca 2019.

U CARNET-ovim prostorijama, 2. i 3. prosinca 2019. godine, održan je početni (kick-off) sastanak Erasmus+ projekta pod nazivom DOTS – Development of transversal skills in STEM”.

Cilj je projekta razvijati nastavničke kompetencije za poticanje transverzalnih vještina kod učenika kao što su komunikacijske vještine, vođenje, timski rad, prezentacijske vještine i druge.

Prvi dan sastanka bio je posvećen predstavljanju partnerskih organizacija i upoznavanju, dok se drugog dana raspravljalo o administraciji projekta i nadolazećim aktivnostima, kao što je drugi sastanak koji će se održati u Belgiji u veljači.

CARNET je koordinator projekta, a partneri su škole, fakultet, javne institucije i nevladine udruge koje se bave obrazovanjem iz različitih država poput Austrije, Belgije, Cipra, Grčke i Hrvatske.

Projekt traje do 2022. godine, a zainteresirani nastavnici razvijene će materijale poput aktivnosti i priručnika moći pronaći na službenoj stranici projekta koja će se objaviti tijekom 2020. godine.

Više informacija o projektu možete pronaći na CARNET-ovoj mrežnoj stranici.