preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 7. 2013. u 17:30 sati |

CARNet za nastavnike

CARNet vam nudi nekoliko različitih načina pristupa Internetu, kao i online sadržaje koji vam mogu pomoći u radu i usavršavanju.

Od obrazovnih programa CARNet nudi jednogodišnje školovanje kroz tri programa E-learning akademije te obrazovanje školskih nastavnika o korištenju CARNetovih usluga kroz projekt ICTEdu.

Nacionalni portal za udaljeno učenje „Nikola Tesla“ nudi mogućnosti za osuvremenjivanje poučavanja i nastave putem lekcija za određene predmete, a sadrži i online tečajeve o ICT-u koje možete i sami polaziti. Portal za škole središnje je mjesto za razmjenu znanja i digitalnih nastavnih materijala, kao i za komunikaciju s kolegama putem foruma.

Stjecanje novih znanja, ali i prezentacija vlastitih iskustava nastavnicima je omogućeno sudjelovanjem na CARNetovoj korisničkoj konferenciji (CUC). CUC je međunarodno godišnje okupljanje informatičkih stručnjaka i gospodarstvenika iz područja ICT-a kao i širokog kruga CARNetovih korisnika i suradnika, koji uključuje učitelje i profesore u osnovnim i srednjim školama, CARNetove sistem inženjere i koordinatore, kao i sve članove znanstveno-istraživačke zajednice u Republici Hrvatskoj.

e.T. – e.Tečajevi za primjenu u nastavi namijenjeni su prvenstveno učiteljima i nastavnicima informatike u osnovnim i srednjim školama, ali i učiteljima i nastavnicima ostalih predmeta kao i nastavno-znanstvenom osoblju visokoškolskih ustanova, koji tradicionalan oblik nastave žele obogatiti novim oblicima učenja.

eLektire sadrže cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca, uključujući i ona s popisa obvezne školske lektire, u elektroničkom formatu.

e-Knjižnica je arhiva digitalnih knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u .pdf formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Svim ovim, ali i ostalim CARNetovim uslugama, možete pristupiti svojim elektroničkim identitetom koji vam otvara administrator imenika na vašoj ustanovi. S elektroničkim identitetom dobivate i e-mail adresu kojoj možete pristupati putem CARNetovog Webmaila. Za bilo kakva pitanja na raspolaganju vam je CARNetov Helpdesk, telefonom, mailom i online.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju