preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 19. 5. 2015. u 16:21 sati |

AMORES radionica o izradi e-artefakata

U okviru međunarodnog natjecanja AMORES e-artefacts competition (AMORES natjecanje e-artefakata) organiziramo dvije radionice o izradi digitalnih e-artefakata u obliku videa i digitalnog stripa:

  • Izrada video e-artefakata, predavač Suzana Delić
  • Izrada stripova s Pixtonom, predavač Ivan Kardum

Sadržaj radionica osmišljen je kao priprema i pomoć učiteljima i nastavnicima u izradi digitalnih e-artefakata i namijenjen je prvenstveno učiteljima i nastavnicima hrvatskog jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama, kao i učiteljima razredne nastave.  

Obje radionice će se održati 2. lipnja 2015. od 18 do 20 sati u CARNetu, Josipa Marohnića 5 u Zagrebu. S obzirom na to da će se radionice održati istovremeno, prilikom prijave je moguće odabrati samo jednu od ponuđenih. Predviđen broj raspoloživih mjesta na pojedinoj radionici je 15. S obzirom na ograničen broj računala s kojima raspolažemo, molimo sudionike da po mogućnosti na radionicu ponesu svoja računala. Preporučamo da to budu prijenosna računala radi postizanja pune funkcionalnosti alata koji će se koristiti na radionici.

Molimo vas da zbog ograničenog broja raspoloživih mjesta ispunite prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici u nastavku ove stranice. Nakon toga ćete dobiti automatsku potvrdu sustava o zaprimljenoj prijavi. Naknadno ćete dobiti e-mail s finalnom potvrdom sudjelovanja od AMORES tima.

Kontakt: amores@CARNet.hr


Prijavni obrazac AMORES radionica o izradi e-artefakata

Podaci o sudioniku
* Prezime
* Ime
* Škola/ustanova
* E-mail adresa
* Predmet/radno mjesto
* Broj telefona
O radionici
* Prijavljujem se na radionicu:* Na radionicu donosim osobno računalo 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju