prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

12. Znanstveni piknik: Zabavna znanost u Gornjoj Stubici

18. rujna 2023.

Ovogodišnji, 12. po redu Znanstveni piknik će se održati 6. i 7. listopada 2023. godine u perivoju Muzeja seljačkih buna, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Kao i prethodnih godina program Znanstvenog piknika sastojat će se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i ostalih zanimljivih interaktivno-umjetničkih formata koje provode brojne udruge, znanstvene institucije, studentske sekcije, osnovne i srednje škole te pojedinci zaljubljenici u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Znanstveni piknik škole mogu iskoristiti kao priliku za odrađivanje terenske nastave. Petak je obično rezerviran za grupne dolaske škola pa sve oni koji planiraju dolazak na piknik sa svojim učenicima, molimo da nam najave broj sudionika i dan dolaska mailom na znanstveni-piknik@carnet.hr kako bismo mogli pružiti detaljnije upute.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu se i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Institut Ruđer Bošković, Krapinsko-zagorska županija, Općina Gornja Stubica i Grad Donja Stubica, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ulaz na Znanstveni piknik bit će besplatan, a sve informacije o događanju bit će objavljene na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika.

Veselimo se Vašem dolasku.