Naslovnica Novosti Preporučujemo

Besplatna online edukacija za žene u sklopu projekta Work in tech

1. travnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Žene su vrijedan resurs u IT sektoru, a Vi ste žena koja želi steći vještine i znanja potrebne za početak ili napredovanje u IT karijeri?

Željni ste znanja koja bi vaš trenutni status u karijeri okrenuli prema perspektivnijim poslovima? Nemate vremena za odlazak na predavanja, imate previše obaveza, ali želite napraviti sljedeći korak u svom usavršavanju?

U ovom trenutku sve je to moguće ostvariti zahvaljujući projektu Work in tech na kojem CARNET sudjeluje u ulozi partnera. INCO Akademija i Algebra su prepoznali potrebu za većim uključivanjem žena u brzorastuću IT industriju, do sada rezerviranu tek za manji postotak žena. Nudimo Vam stručno usavršavanje kojim dobivate priliku svladati vještine  koje vas pripremaju za posao u IT industriji. Postanite IT Support Specialist i steknite vrijedni Google IT Support Professional Certificate u samo 3 do 6 mjeseci, a sve to za 0 kuna!

Žena ste koja se služi engleskim jezikom i digitalno ste pismeni? Odlično – za vas ovaj program može biti besplatan! Budući da je broj mjesta ograničen, samo 300 sretnica će imati priliku besplatno se uključiti u program koji vam može promijeniti život.

Prvi korak jest da se prijavite za testiranje, kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto!

Edukacija se odvija online, a na raspolaganju su vam materijali na engleskom jeziku koje možete koristiti kada Vama to odgovara.  Algebra vam tijekom procesa učenja pruža podršku u vidu webinara s hrvatskim mentorima. Na webinarima ćete ponoviti gradivo koje ste sami obradili, dobiti dodatna objašnjenja i obraditi primjere iz prakse kako biste utvrdili znanje.

Više informacija možete pronaći na Algebrinim mrežnim stranicama.