prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET na Danu srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

17. svibnja 2024.

Već šestu godinu zaredom CARNET je partner u organizaciji Dana srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije.

Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije je manifestacija čiji je glavni cilj na jednom mjestu dati sve korisne informacije na temelju kojih će učenici biti u mogućnosti donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja.

Održat će se u subotu, 18. svibnja 2024. godine od 9 sati do 14 sati kada će se na jednom mjestu predstaviti sve srednje škole, na prostoru Kazališnog trga – Trga Gaje Bulata, na platou ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Manifestaciju će tradicionalno otvorenom proglasiti splitsko dalmatinski župan Blaženko Boban, sa službenim početkom u 11 sati, a prisutnima će se prigodnim govorom obratiti i Hrvoje Puljiz, ravnatelj CARNET-a.

Sve srednje škole Splitsko damatinske županije imat će svoj informativni štand na kojem će predstaviti svoju školu i program škole te u izravnom kontaktu davati informacije o nastavnom programu te načinima upisa u njihovu školu.

Zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima svaka škola će se predstaviti s informativnim materijalom te u izravnom kontaktu s mnogim korisnim informacijama koje budu zanimale učenike i njihove roditelje. O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa.

“Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije” najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupi i usporedi sve važne informacije na osnovu kojih će učenici biti u mogućnosti donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati.

Što su to gimnazije, umjetničke škole, strukovne škole, tehničke škole, četverogodišnji i trogodišnji programi obrazovanja, kako se upisuje u srednju školu, kako do stipendije, kako provjeriti svoja znanja i vještine – sve informacije na jednom mjestu – Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije!

Između ostalih štandova, posjetitelji će moći obići i CARNET-ov štand gdje će moći saznati sve o CARNET-ovim uslugama i projektima te nadolazećim upisima u srednje škole.