prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

CARNET-ov projekt DOTS predstavljen na Danima Erasmusa 2020

26. listopada 2020.

Predstavnici CARNET-ovog projekta DOTS sudjelovali su na Danima Erasmusa 2020, koji su se održali su od 15. do 17. listopada. Riječ je o međunarodnom događanju na kojemu dionici Eramsus+ programa imaju priliku promovirati svoje projekte i predstaviti primjere dobre prakse te tako informirati širu javnost o rezultatima projekata i mogućnostima za uključivanje u program Erasmus+.

DOTS tim je sudjelovao na događanju virtualnim putem kroz kratke filmove svjedočanstva osmero projektnih partnera o iskustvu rada na projektu.

Članovi projektnog tima su podijelili svoja znanja o tome što su transverzalne vještine, a cilj je ove kampanje bio potaknuti nastavnike na osvještavanje mogućnosti razvoja transverzalnih vještina kod svojih učenika.

Zainteresirane pozivamo da osim DOTS videa istraže hashtag #ErasmusDays i na taj način pronađu i druge projekte od kojih bi mogli imati koristi ili na kojima bi mogli i sami sudjelovati.

Video kampanju za #ErasmusDays 2020 možete pronaći na DOTS YouTube kanalu, a više informacija o projektu dostupno je na DOTS mrežnoj stranici.