prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET-ova konferencija za korisnike u cijelosti u online formatu

1. rujna 2020.

Ovogodišnja CARNET-ova konferencija za korisnike održat će se, od 4. do 6. studenoga 2020. godine, u cijelosti u online formatu.

Budući da CUC posljednjih godina redovito okuplja više od tisuću sudionika, održavanje konferencije u zatvorenom prostoru ove godine neće biti moguće. Za nas u CARNET-u naši korisnici i njihovo zdravlje su na prvome mjestu, tako da uvažavajući sve epidemiološke preporuke, organiziranje konferencije u formatu na koji smo svi do sada navikli nažalost nije moguće.

Stoga ovogodišnju konferenciju prebacujemo u online format gdje ćemo korisnicima ponuditi gotovo identično iskustvo sudjelovanja na konferenciji na koje su i do sada bili navikli. Korisnici će tijekom tri dana konferencije moći birati između nekoliko programskih cjelina koje će se odvijati paralelno, moći će sudjelovati na radionicama, postavljati pitanja autorima i međusobno ih komentirati, pratiti panel diskusije na različite teme te na kraju dobiti i potvrde o sudjelovanju. Virtualno će moći posjetiti i izložbeni prostor konferencijskih sponzora te sudjelovati u nagradnim igrama i ostalim događanjima.

Za sudjelovanje na konferenciji bit će potrebna prethodna registracija koja će početi u listopadu, a samo registrirani sudionici moći će pristupiti konferencijskom sustavu i prijavljivati se na radionice u okviru konferencije.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici CARNET-ove konferencije za korisnike gdje će uskoro biti objavljene i detaljnije upute.