prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“

5. studenoga 2021.

U utorak, 9. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“.

Konzumirate društvene mreže svakodnevno, a primijetili ste da to i vaši učenici rade? Budući da se danas koriste u brojne svrhe i izvor su velike količine podataka, društvene mreže postaju korisno sredstvo kibernetičkih napada. Na ovom webinaru saznat ćete kako kibernetički zločinci iskorištavaju društvene mreže za zlonamjerne aktivnosti te kako možete postati najbolja obrana, kako sebi tako i svojim učenicima. Uronite s nama u zemlju TikToka i ostalih društvenih mreža, gdje ćemo vam otkriti sve tajne njihovog sigurnog korištenja. Kroz odgoj i obrazovanje možemo zajedno osvijestiti sigurnost na društvenim mrežama, ali kao i svaka avantura, potrebno je napraviti prvi korak.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali snimke dosadašnjih webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.