prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju

15. listopada 2021.

Prošli tjedan smo odgovorili na osnovna pitanja o osiguranju i praćenju nastave u virtualnom okruženju, kreiranju i upravljanju timovima ali i tips&tricks za zadatke, sastanke i Whiteboard. Ako ste zbog ostalih obveza propustili webinar „MS Teams – priprema, pozor, timovi su tu“ a zanima vas o čemu smo pričali, snimku možete vidjeti ovdje.

Sljedeći tjedan donosimo nove i zanimljive teme i pozivamo vas da odvojite svoje vrijeme kako biste poslušali webinare CARNET-ovih stručnjaka.

Webinar: Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju

U utorak, 19. listopada 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju“.

Virtualno okruženje podrazumijeva različite izazove prilikom komunikacije i suradnje, kako u sinkronom tako i u asinkronom okruženju. Na webinaru će biti riječi o tome kako prevladati navedene izazove, odnosno kako ostvariti učinkovitu komunikaciju s učenicima u kontekstu online i mješovite nastave. Također će biti navedeni primjeri primjene jednostavnih digitalnih alata putem kojih učenicima možemo pružiti učinkovite povratne informacije o njihovom radu.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.