prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinar: Podržite kreativnu nastavu multimedijskim i interaktivnim sadržajima za Hrvatski jezik

2. studenoga 2021.

Nastavi Hrvatskog jezika pristupate kreativno i uz suvremene nastavne metode, a zanima vas i primjena informacijsko-komunikacijske tehnologije? Upravo smo za vas pripremili webinar „Podržite kreativnu nastavu multimedijskim i interaktivnim sadržajima za Hrvatski jezik“ koji će se održati u četvrtak, 4. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati.

U webinaru ćemo nastojati pomoći da u nastavnim aktivnostima primijenite kvalitetne i pouzdane digitalne sadržaje i svojim učenicima omogućite aktivno učenje. Pridružite nam se i upoznajte e-Škole DOS-ove, e-Škole scenarije poučavanja, interaktivne sadržaje za međupredmetne teme, e-lektire i radiodramske emisije u produkciji HRT-a.

Webinar je namijenjen nastavnicima Hrvatskog jezika u višim razredima osnovne škole i srednjim školama.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Pozivamo Vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali snimke dosadašnjih webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.