prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

CARNET webinari: Izazovi provedbe akcijskih istraživanja i e-Laboratorij

8. listopada 2021.

U proteklim tjednima smo predstavili bogatstvo dostupnih e-Škole digitalnih obrazovnih sadržaja i prikazali smo praktične primjere nastavnih aktivnosti koje uključuju njihovo korištenje u odabranim predmetima – Engleski jezik, Sociologija te Politika i gospodarstvo u webinaru “e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje u mojoj nastavi“. Također, odgovorili smo na najčešće postavljana pitanja vezana za MS Teams: kreiranje timova, osnovne operacije s timovima, kako osigurati i pratiti odvijanje nastave u različitim modelima nastave.

Sljedeći tjedan pozivamo vas da ponovite osnove provedbe akcijskog istraživanja, ali da upoznate i pet zanimljivih digitalnih alata koji će unijeti dodatnu dozu kreativnosti i obogatiti izvođenje online i mješovitog modela nastave.

Webinar: Izazovi provedbe akcijskih istraživanja u školi

U utorak, 12. listopada 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s četvrtim webinarom u nizu pod nazivom „Izazovi provedbe akcijskih istraživanja u školi“.

Upoznati ste s metodologijom akcijskog istraživanja, ali niste se sami još usudili provesti svoje istraživanje ili koordinirati provedbu istraživanja u školi? Ovo je webinar u kojem ćete ponoviti osnove provedbe akcijskog istraživanja, upoznati se s dosadašnjim primjerima provedenih istraživanja vezano za digitalne tehnologije u Hrvatskoj i vidjeti koji su najčešći izazovi u provedbi akcijskih istraživanja u školi.

Pridružite se webinaru i upoznajte se dublje s metodologijom akcijskog istraživanja, kako je izgledala provedba akcijskih istraživanja na CARNET-ovom projektu Škole 2.0, za vrijeme nastave na daljinu tijekom proljeća 2020. godine i koje sve prepreke postoje u provedbi kvalitetnog akcijskog istraživanja, a što su sve (provjereni) recepti za uspješnu provedbu. Webinar je namijenjen ravnateljicama i ravnateljima, učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima i stručnoj službi škole.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Webinar: Pet digitalnih alata s e-Laboratorija za inovativnu nastavu

U srijedu, 13. listopada 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s petim webinarom u nizu pod nazivom “ Pet digitalnih alata s e-Laboratorija za inovativnu nastavu“.

e-Laboratorij je portal gdje korisnici mogu saznati sve informacije o alatima, sustavima i aplikacijama za uporabu na području e-učenja. Portal e-Laboratorij bavi se istraživanjem, testiranjem i odabirom dostupnih digitalnih alata za korištenje u nastavi i drugim procesima koji se održavaju u školi (izvannastavne aktivnosti, stručno usavršavanje nastavnika, određena područja poslovanja škole itd.). Kao takav e-Laboratorij je prava riznica digitalnih alata koja vam stoji na raspolaganju za istraživanje i otkrivanje vrijednih alata koji vam uvelike mogu doprinijeti u izvođenju nastave, ali i u brojnim drugim prilikama.

Kako bismo vam malo olakšali pronalazak zanimljivih alata, naš voditelj i urednik portala e-Laboratorij izabrao je za vas pet zanimljivih alata koji će vam obogatiti izvođenje nastave i unijeti dozu inovativnosti. Stoga, ne propustite priliku čuti nešto o e-Laboratoriju, ali i o alatima koje smo izabrali za vas.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

 

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili prethodne webinare, snimke možete pogledati na CARNET Meduza.