CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje

17. rujna 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo vas da nam se pridružite na webinarima u kojima ćemo zajedno istražiti svijet e-Škole digitalnih sadržaja za učenje i poučavanje.

Webinar: e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje u mojoj nastavi

Nadamo se da smo vas dovoljno zaintrigirali u prvom webinaru i da će te nam se pridružiti ponovno u utorak, 28. rujna 2021. godine u 13 sati, kada ćemo nastaviti priču o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje na osnovnoj razini u webinaru pod nazivom: e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje u mojoj nastavi.

Sadržaji su namijenjeni učenicima i to e-Škole digitalni obrazovni sadržaji i interaktivni sadržaji za međupredmetne teme, kao i sadržaji namijenjeni učiteljima i nastavnicima odnosno e-Škole scenariji poučavanja.

Praktični primjeri nastavnih aktivnosti koje uključuju korištenje ovih sadržaja u odabranim predmetima – Engleski jezik, Sociologija te Politika i gospodarstvo, pomoći će vam u primjeni ovih sadržaja. Webinar je namijenjen prvenstveno učiteljima i nastavnicima predmetne nastave ali i svim zainteresiranim odgojno-obrazovnim djelatnicima škola.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.

Webinar: (Po)uči na digitalni način uz e-Škole sadržaje 

Webinarom pod nazivom: (Po)uči na digitalni način uz e-Škole sadržaje održao se u četvrtak, 23. rujna 2021. godine u 13 sati.

Webinar je bio namijenjen svim učiteljima i nastavnicima općeobrazovnih predmeta u višim razredima osnovne škole i srednjim školama, a koji su u potrazi za novim idejama primjene digitalne tehnologije te provjerenim digitalnim obrazovnim sadržajima prikladnim učenicima.

Bogatstvo dostupnih digitalnih obrazovnih sadržaja pred učitelje i nastavnike postavlja i neke nove izazove, pa ćemo stoga na webinaru proći teme poput: Koje digitalne obrazovne sadržaje koristiti, gdje ih pronaći? Kako odabrati kvalitetne i pouzdane digitalne obrazovne sadržaje za svoje učenike?

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.