prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Demo testiranje – Nabava IKT opreme – pametni ekrani za školske učionice

2. prosinca 2022.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi drugi dio demo testiranja pametnih ekrana u sklopu javne nabave Nabava IKT opreme – pametni ekrani za školske učionice (ev. broj 17-22-VV-OP) s brojem objave 2022/S 0F2-0033647 u EOJN RH, a sukladno odredbama Dokumentacije o nabavi.

Drugi dio demo testiranja provest će se u segmentu funkcionalnosti aplikacija instaliranih na računalo ugrađeno u zaslon (SoC), a vezano uz točku 2, stavku pod rednim brojem 1 iz Priloga 5. Dokumentacije o nabavi.

Demo testiranje je javno te će se održati 07.12.2022. s početkom u 8:30 sati na adresi Josipa Marohnića 5, 10 000 Zagreb. U skladu s načelom transparentnosti ponuditelj će snimiti postupak demo testiranja robe.

Zainteresirani gospodarski subjekti dužni su poslati obavijest o prisustvovanju na adresu elektroničke pošte nabava@carnet.hr.