prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Dobro došli na novo CARNET-ovo mrežno sjedište

26. travnja 2019.

Predstavljamo vam novo mrežno sjedište Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET. Kako biste sa što manje klikova i što brže došli do informacija o svim CARNET-ovim uslugama i projektima, potpuno smo redizajnirali mrežno sjedište koje prati naš vizualni identitet. Uz novi izgled i strukturu mrežno sjedište vam pruža i nove funkcionalnosti te jasnu i jednostavnu navigaciju.

Početna stranica podijeljena je u nekoliko cjelina, a središnje mjesto zauzima pregled svih CARNET-ovih usluga i projekata. U odnosu na dosadašnji prikaz, od sada sve usluge i projekte možete filtrirati prema popularnosti ili različitim načinima pristupa usluzi – putem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, sustava e-Građani i usluga koje su dostupne svima.

Sadržaj svih usluga smo reorganizirali te prilagodili našim korisnicima. Podijelili smo ga u nekoliko rubrika koje donose detaljne informacije poput opisa usluge, popisa korisnika koji se mogu služiti navedenom uslugom, ali i uputa kako postati korisnikom. Na stranicama usluga ujedno možete pronaći i odgovore na najčešće postavljena pitanja o usluzi, povezane sadržaje te kontakt kojemu se možete obratiti ako imate dodatnih pitanja.

U rubrici Novosti možete pratiti sve najnovije vijesti i informacije o CARNET-ovim aktivnostima podijeljene u šest kategorija: Usluge i projekti, Događanja, e-Škole, Preporučujemo, Javna nabava te Obavijesti administratora.

Imajući na umu da veliki broj posjetitelja mrežnim stranicama pristupa putem svojih mobilnih uređaja, novo CARNET-ovo mrežno sjedište smo zahvaljujući responzivnom dizajnu u potpunosti prilagodili prikazu na svim uređajima te ga tako možete pregledavati putem svojih računala, mobilnih uređaja ili tableta.

Uz hrvatsku verziju su gotovo svi sadržaji dostupni i na engleskom jeziku, a na jednom mjestu pod nazivom CARNET+ dostupne su i sve mrežne stranice CARNET-ovih usluga i projekata poput projekta e-Škole, službenih stranica CARNET-ove konferencije za korisnike, Domene.hr, Portala za škole, e-Laboratorija i mnogih drugih.

Vaše mišljenje nam je izuzetno važno pa vas pozivamo da nam svoje komentare i sugestije za dodatno poboljšanje CARNET-ovog mrežnog sjedišta pošaljete na e-adresu urednistvo@carnet.hr.

Želimo vam ugodno pregledavanje!