prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Iskoristite prednosti online sustava za nastavu na daljinu

26. kolovoza 2020.

Za potrebe provedbe nastave na daljinu CARNET je na mrežnoj stranici Udaljeno učenje objavio pregled rješenja, dostupnih CARNET-ovih usluga i alata kojima korisnici mogu pristupiti svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr.

Nastavnici, učitelji i učenici sve navedene usluge i alate mogu koristiti besplatno, a kao pomoć pri korištenju dostupne su im i brojne pisane i video upute.

Na mrežnoj stranici Udaljeno učenje od sada je dostupan i dokument u kojemu korisnici na jednom mjestu mogu pronaći najvažnije informacije o sveobuhvatnim online sustavima koji omogućuju organiziranje i provođenje nastave na daljinu na razini škole.

U dokumentu je dostupan pregled osnovnih značajki online sustava za organizaciju i provođenje nastave na daljinu kao i videokonferencijskih alata, njihove prednosti i nedostaci te pregled njihovih funkcionalnosti prikladnih za pojedine nastavne aktivnosti.

Dokument možete preuzeti na sljedećoj poveznici Online sustavi za organizaciju i provođenje nastave na daljinu.