Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – Unapređenje digitalnih kompetencija korisnika

27. rujna 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge organizacije i provedbe programa obrazovanja za unapređenje digitalnih kompetencija korisnika u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), CARNET objavljuje zahtjeve vezane uz Nabavu usluge organizacije i provedbe programa obrazovanja za unapređenje digitalnih kompetencija korisnika u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

U tu svrhu, CARNET organizira sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirana II. faza programa e-Škole i prethodno navedeni elementi posla odnosno predmeta nabave.

Sastanak će se održati u četvrtak, 10. listopada 2019. godine s početkom u 10:00 sati na lokaciji CARNET, Josipa Marohnića 5, 10 000 Zagreb. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 9. listopada 2019. godine dostave imena i prezimena predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Dodatno, osobito ako predstavnici društava nisu u mogućnosti prisustvovati na sastanku, molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s procijenjenom vrijednosti svih troškovničkih stavaka koristeći priloženi troškovnik sukladno danim zahtjevima najkasnije do 11. listopada 2019. godine (do kraja dana) na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr. U nastavku ove obavijesti zainteresiranim gospodarskim subjektima dostupni su naručiteljevi zahtjevi.

Napomena: Zbog interesa gospodarskih subjekata, rok za dostavljanje primjedbi i prijedloga produžuje se do 21. listopada 2019. 

Poziv na istraživanje tržišta

Troškovnik

Bilješka sa sastanka -10-10-2019

Izvješće o provedenom istraživanju tržišta