Istraživanje tržišta – poziv na sastanak

30. listopada 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave nacionalne licence za alat za korištenje digitalnih materijala za nastavnike i za učenike u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom istraživanja tržišta (radi informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu nacionalne licence za alat za korištenje digitalnih materijala za nastavnike i za učenike.

U svrhu istraživanja tržišta, CARNET organizira online sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će CARNET prezentirati zahtjeve za nabavu nacionalne licence za alat za korištenje digitalnih materijala za nastavnike i za učenike, a zainteresirani gospodarski subjekti će demonstrirati postojeće alate za korištenje digitalnih materijala s fokusom na funkcionalnostima, korisničkom iskustvu i izgledu sučelja, te će prezentirati uvjete licenciranja. Sastanak će se održati online 9. studenoga 2020. godine, s početkom u 10 sati. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 5. studenoga 2020. godine, dostave imena i prezimena te e-adrese predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku, kao i nazive alata za korištenje digitalnih materijala koje će prezentirati, uz kratak opis do 10 rečenica i poveznicu na kojoj je alat/opis alata dostupan. Sve navedene podatke je potrebno poslati na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr. Nakon što CARNET zaprimi imena i prezimena te e-adrese predstavnika društava zainteresiranima predstavnicima će biti dostavljena poveznica putem koje će se moći uključiti u online sastanak.

CARNET zadržava pravo snimanja online sastanka sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u svrhu pripreme dokumentacije o nabavi, te se snimke neće koristiti u druge svrhe.

Dodatno, radi daljnjeg planiranja i izrade dokumentacije o nabavi molimo zainteresirane gospodarske subjekte koji će prisustvovati i one koji neće moći prisustvovati online sastanku, da dostave opise postojećih alata za korištenje digitalnih materijala s fokusom na funkcionalnostima, korisničkom iskustvu i izgledu sučelja, te uvjete licenciranja sukladno danim zahtjevima najkasnije do 11. studenoga 2020. godine na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Licence_alat_Istraživanje_tržišta