prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Katalog dodatne i specijalizirane opreme za upotrebu u školama

2. ožujka 2023.

CARNET je pripremio i objavio katalog dodatne i specijalizirane opreme za primjenu digitalne tehnologije u nastavi u okviru projekta ”e-Škole: razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)”.

Nakon provedenog istraživanja stvarnih potreba škola, pripremili smo ovaj katalog kako bismo školama prepustili odabir opreme koju planiraju koristiti u nastavi. Omogućili smo svakoj školi samostalno raspolaganje dodijeljenim bodovima kako bi adekvatno odredila stvarne količine određene opreme iz kataloga s obzirom na broj učenika i potrebe izvođenja nastave. Odabir opreme potpuno je slobodan za svaku ustanovu i školama se ostavlja dostatno vrijeme kako bi utvrdile svoje potrebe i pripremile se za odabir opreme.
Molimo vas da dobro proučite ovaj katalog i da nam se pridružite na webinaru za ravnatelje škola koji će se održati u srijedu, 8. ožujka u 9 sati na poveznici http://tiny.cc/smu4vz.

Na webinaru ćemo dodatno prezentirati detalje opreme koja se nalazi u katalogu.Nakon što ga škole prouče i utvrde svoje potrebe za željenom opremom, ravnateljice i ravnatelji pristupaju u digitalni Obrazac za odabir opreme unosom svojih podataka i odabirom škole.
U sljedećem koraku vrši se odabir vrsta i količina željene opreme sukladno raspoloživom broju bodova, dok se ne iskoriste dodijeljeni bodovi.
Po izvršenom odabiru vrsta i količina opreme, izbor je potrebno ovjeriti digitalnim potpisom.

Poveznicu na Obrazac za odabir opreme objavit ćemo na webinaru te ju nakon toga poslati e-poštom.

Odabir opreme će biti moguć do ponedjeljka, 13. ožujka, u ponoć.

PREUZIMANJE: Katalog dodatne i specijalizirane opreme