Nabava usluge nadogradnje Edutorija

25. siječnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi postupak javne nabave usluge nadogradnje Edutorija.

Edutorij je informacijski sustav repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja koji se nalazi na adresi https://edutorij.e-skole.hr. Sustav Edutorij razvijen je s ciljem pohranjivanja i objavljivanja digitalnih obrazovnih sadržaja, a ovim predmetom nabave bit će nadograđen s novim funkcionalnostima, optimizirat će se dohvat i objava sadržaja, poboljšati korisničko iskustvo te razviti poseban dio sustava koji će omogućavati unos, odobravanje i objavu drugih obrazovnih materijala.

Cilj nabave je nadograditi Edutorij na način da se provede korisničko testiranje i na temelju njega izradi novo korisničko iskustvo i vizualni dizajn sustava, unaprijede sve postojeće funkcionalnosti u skladu s rezultatima korisničkog testiranja, te razviju nove funkcionalnosti i novi VROM dio sustava. Cilj će se ostvariti kroz sedam definiranih aktivnosti tijekom trajanja ugovora s dobavljačem.

Nadogradnja se odvija u sklopu projekta e-Škole koji je dio sveobuhvatnog programa modernizacije hrvatskog školskog sustava naziva “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Više o ovom postupku možete saznati putem EOJN RH, broj oglasa: 2021/S 0F2-0002735