prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novi e-tečaj – ohrabrite se i stvorite vlastiti digitalni repozitorij

6. ožujka 2023.

U sklopu programa obrazovanja u drugoj fazi projekta e-Škole, CARNET je osmislio novi e-tečaj pod nazivom Digitalni repozitorij za hrabre.

Ako želite saznati što je to digitalni repozitorij i izvještiti se u pohrani podataka i upravljanju digitalnim sadržajima, upišite ovaj e-tečaj.

Vremensko opterećenje predviđeno za ovaj e-tečaj je 17 sati s time da je pohađanje fleksibilno. Tečaj možete upisati bilo kada i zadatke izvršavati svojim tempom, važno je samo da sve obaveze završite do 1. srpnja 2023. Do tog roka imat ćete više prilika za uspješno dovršavanje tečaja jer će se ponavljati aktivnosti koje su uvjet za stjecanje digitalne značke.

Prijaviti se možete sa svojim  AAI@EduHr elektroničkim identitetom u sustav EMA.

Ako vas zanimaju slične teme tu su i e-tečajevi Digitalni sadržaji za početnike – kreiraj, integriraj, prilagodi! i Multimedija – samostalno kreiram sadržaj.