prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na istraživanje tržišta – izgradnja mrežnog sjedišta

11. ožujka 2024.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge izgradnje mrežnog sjedišta za Portal za digitalno obrazovanje i tehnologije u nastajanju i izrade UI Style Guide za mrežna sjedišta izrađena u sklopu projekta e-Sveučilišta, a sve u sklopu projekta „e-Sveučilišta: Projekt digitalne preobrazbe visokog obrazovanja”. Krajnji korisnici ovog projekta su javne ustanove visokog obrazovanja: javna visoka učilišta, sveučilišta i sastavnice, veleučilišta, fakulteti, visoke škole i kampusi.

Kroz Portal za digitalno obrazovanje i tehnologije u nastajanju želi se osigurati korisnicima uključenim u projekt, podršku u primjeni suvremenog obrazovanja u digitalnom okruženju i inovativnih načina poučavanja, pristup svim relevantnim informacijama vezanim za primjenu digitalnih tehnologija, pristup digitalnim alatima, digitalnim obrazovnim sadržajima i sustavu za upravljanje učenjem kao i uputama za njihovo korištenje, dok će se izradom UI Style Guide-a postaviti standardi za vizualno oblikovanje mrežnih sjedišta izrađenih u sklopu projekta e-Sveučilišta.

Sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16, NN114/22) sa svrhom pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom, u nastavku obavijesti CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu i isporuku usluge izgradnje mrežnog sjedišta za Portal za digitalno obrazovanje i tehnologije u nastajanju i izradu UI Style Guide-a za mrežna sjedišta izrađena u sklopu projekta e-Sveučilišta.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka nabave te izrade Dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s procijenjenom vrijednosti svih troškovničkih stavki koristeći priloženi troškovnik sukladno danim zahtjevima, najkasnije do 18. ožujka 2024. godine, na adresu elektroničke pošte nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta

Prilog 1_Troškovnik