Poziv na istraživanje tržišta – licence za primjenu digitalnih alata u nastavi

9. srpnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave licenci za primjenu digitalnih alata u nastavi u sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), u nastavku ove obavijesti, CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu i isporuku uređaja za primjenu digitalne tehnologije u nastavi

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s predloženom tehničkom specifikacijom i troškovnikom sukladno danim zahtjevima najkasnije do 20.07.2021, na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta

Tehnicka specifikacija

Troškovnik_istraživanje_tržišta