prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na istraživanje tržišta – Nabava infrastrukture za projekt BrAIn

20. svibnja 2024.

Projekt “BrAIn” koji provodi Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET, usmjeren je na integraciju digitalnih tehnologija u obrazovni proces s ciljem poboljšanja kvalitete i produljenja vremena koje učenici provode u odgojno-obrazovnom procesu.

Sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16, NN 114/22) sa svrhom pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom, u nastavku CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu i isporuku infrastrukture namijenjene za potrebe umjetne inteligencije.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka nabave te izrade Dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge prema traženim informacijama i troškovnikom najkasnije do 04.06.2024. na adresu elektroničke pošte nabava@carnet.hr.

Poziv-na-istrazivanje-trzista

Prilog 1. Tehnicka specifikacija-racunala

Prilog 2. Troskovnik