Poziv na istraživanje tržišta – Usluga nadogradnje EMA-e

10. srpnja 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge nadogradnje EMA-e u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), CARNET objavljuje zahtjeve vezane uz nabavu usluge nadogradnje EMA-e u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

U svrhu istraživanja tržišta, CARNET organizira online sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirana II. faza programa e-Škole i prethodno navedeni elementi posla odnosno predmeta nabave.

Sastanak će se održati online, u ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 17. srpnja 2020. godine dostave imena i prezimena predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.Nakon što CARNET zaprimi imena i prezimena te e-adrese predstavnika društava zainteresiranima predstavnicima će biti dostavljena poveznica putem koje će se moći uključiti u online sastanak.

Dodatno, osobito ako predstavnici društava nisu u mogućnosti prisustvovati na sastanku, molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave popunjeni troškovnik te prijedloge i komentare najkasnije do 22. srpnja 2020. godine (do kraja dana) na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta

Prilog 1. Specifikacija predmeta nabave

Prilog 2. Troškovnik