Naslovnica Novosti Preporučujemo

Poziv na sudjelovanje u istraživanju tržišta za nabavu aktivne mrežne opreme

17. svibnja 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“ Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi istraživanje tržišta za potrebe nabave sustava za upravljanje i nadzor mreže te aktivne mrežne opreme za lokalnu računalnu mrežu škola.

Istraživanje tržišta će obuhvatiti analizu tehničko funkcionalnih karakteristika sustava za upravljanje i nadzor mreže, mrežnih uređaja u sklopu lokalne računalne mreže (usmjerivač, preklopnik, bežična pristupna točka) te podržanost API poziva na sustav za upravljanje i nadzor mreže.

U tu svrhu, CARNET organizira sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirana II. faza programa e-Škole i tehničko funkcionalni zahtjevi za nabavu sustava za upravljanje i nadzor mreže te aktivne mrežne opreme za lokalnu računalnu mrežu škola. Nakon održanog sastanka CARNET će objaviti prezentirane informacije za predmetnu nabavu.

Sastanak će se održati u srijedu, 5. lipnja 2019. godine s početkom u 9:00 sati na lokaciji CARNET, Josipa Marohnića 5, 10 000 Zagreb .

Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 4. lipnja 2019. godine dostave imena i prezimena predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Obavijest o provedenom 1. sastanku u sklopu Istraživanja tržišta

1-Istraživanje_tržišta-akt-ppt-1

1-Istraživanje_tržišta-akt-ppt-2

1-Istraživanje_tržišta-akt-Tehničko_funkcionalni_zahtjevi