prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene su prijave na 22. CARNET-ovu konferenciju za korisnike

23. listopada 2020.

Prijave na 22. CARNET-ovu konferenciju za korisnike CUC 2020 otvorene su u petak, 23. listopada u 20 sati i traju do 2. studenoga u 12 sati.

Prijaviti se možete putem online registracijskog obrasca. Prijava na konferenciju putem online obrasca moguća je samo za jednog sudionika. Postupak prijave mora se završiti u roku od 45 minuta.

Molimo vas da obratite pažnju na unos podataka u prijavni obrazac, jer će uneseni podaci biti korišteni za izdavanje potvrda o sudjelovanju. Molimo sve sudionike koji posjeduju valjani elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, da ga koriste za pristup prijavnom obrascu.

Svaki sudionik konferencije može odabrati do tri radionice koje se održavaju u različitim terminima.

Detaljne informacije o svakoj radionici možete pronaći u programu konferencije. Molimo sudionike da obrate pozornost na tehničke preduvjete za održavanje radionica koje će odabrati. U rasporedu programa konferencije pogledajte postoji li potreba za instaliranjem dodatnog softvera ili pripremu dodatnih radnih materijala prije same radionice.