prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Prijavite se na CARNET-ovo natjecanje „Uho, grlo, DOS“ i osvojite vrijedne nagrade

8. veljače 2024.

Prijavite se na CARNET-ovo natjecanje “Uho, grlo, DOS” i postanite primarijus u primjeni CARNET-ovih digitalnih obrazovnih sadržaja u nastavi!

Svim učiteljima i nastavnicima koji pored svojih znanja i vještina žele osvojiti i titulu vrhunskog stručnjaka – primarijusa za “Uho, grlo, DOS” – nudimo mogućnost sudjelovanja u natjecanju u primjeni CARNET–ovih digitalnih obrazovnih sadržaja, koje se organizira u sklopu CARNET-ove konferencije za korisnike – CUC 2024, a namijenjeno je učiteljima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Natjecanjem se želi potaknuti korištenje CARNET-ovih digitalnih obrazovnih sadržaja, scenarija poučavanja i njihovu primjenu u nastavi te motiviranje na stjecanje digitalnih kompetencija korištenjem CARNET-ovih obrazovnih sadržaja (e-tečajeva i EduBlica).

S obzirom da vaša grla svakodnevno prenose znanja u učeničke uši, osvajanje titule primarijusa za vas ne bi trebao biti nikakav problem!

Više informacija o samom natjecanju, nagradama, vremenu i mjestu prijave, saznajte ovdje.

Sretno!