prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijavite se na e-Škole regionalne skupove za ravnatelje i osnivače škola

30. studenoga 2021.

Već od sljedećeg tjedna, kao dio aktivnosti zajednice praktičara u sklopu II. faze programa e-Škole, kreće provedba drugog ciklusa regionalnih skupova namijenjenih svim ravnateljima osnovnih i srednjih škola kao i predstavnicima osnivača škola u Hrvatskoj.

Cilj održavanja ovih skupova je informiranje ravnatelja i predstavnika osnivača škola o aktualnostima u provedbi druge faze programa e-Škole kao i o aktivnostima koje slijede u budućem razdoblju.

Na skupovima će se predstaviti i Okvir za digitalnu zrelost škola te Okvir za digitalne kompetencije ravnatelja kojim se definiraju kompetencije ravnatelja potrebne za upravljanje digitalno zrelom školom.

Osim toga ravnatelje škola i predstavnike osnivača očekuje i zanimljivo i interaktivno predavanje pod nazivom “Škola budućnosti-stvaranje nosioca promjena” koje će održati Marin Trošelj, suosnivač i direktor STEMI-ja.

Ravnatelji se na regionalne skupove prijavljuju putem EMA sustava ovisno o terminu i gradu u kojem se skup održava:

Datum GradPoveznica za prijavu
7. 12. Varaždin Popunjena mjesta
8. 12. ZagrebPrijava
9. 12. ZagrebPrijava
15. 12.OsijekPrijava
16. 12. OsijekPrijava

Predstavnici osnivača koji planiraju sudjelovati na skupu prijavljuju se slanjem maila na helpdesk@skole.hr najkasnije 5 dana prije skupa za koji se prijavljuju. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-adresu, datum te mjesto regionalnog skupa za koji se prijavljuju.

Početkom veljače organizirat će se i regionalni skupovi u Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a točni datumi i termini objavit će se u siječnju.

Svi sudionici će nakon održanog regionalnog skupa dobiti i potvrdu o sudjelovanju.

Za sudjelovanje na regionalnim skupovima svi sudionici moraju posjedovati važeću EU digitalnu COVID potvrdu – u papirnatom obliku ili pohranjenu na svom pametnom telefonu.