Naslovnica Novosti Preporučujemo

Prijavite se na Znanstveni piknik

16. svibnja 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Otvorene su prijave na osmi Znanstveni piknik, koji će se održati od 27. do 29. rujna 2019. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici. Iskoristite priliku za predstavljanje znanstvenih aktivnosti vaše škole te svojim primjerom potaknite i nadahnite ostale škole, nastavnike i njihove učenike na realizaciju novih ideja i projekata. Prijaviti se možete do 21. lipnja putem obrasca na mrežnoj stranici Znanstvenog piknika.

I ove godine posjetitelje očekuje bogat i raznolik program koji uključuje brojne zanimljive radionice, prezentacije, kazališne edukacijske predstave i znanstveno-zabavni program u kojemu će sudjelovati brojne udruge, znanstvene institucije, ali i osnovne i srednje škole te zaljubljenici u znanost iz Hrvatske i inozemstva.

CARNET je jedan od organizatora Znanstvenog piknika zajedno s Udrugom profesor Baltazar, Institutom Ruđer Bošković i u suradnji s partnerima Krapinsko-zagorskom županijom i Gradom Donja Stubica. Događanje se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Zagreba te Krapinsko-zagorske županije.

Odgovore na sva dodatna pitanja možete potražiti putem e-adrese znanstveni-piknik@carnet.hr, a više informacija o Znanstvenom pikniku možete pronaći na službenoj stranici projekta.