Radionica: STEM 2.0 – Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje

28. studenoga 2017.

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira treću po redu radionicu STEM 2.0. Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje, koja će se održati 1. prosinca 2017. godine od 10 do 12 sati, u CARNetu na adresi Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati kako preokrenuti nastavni proces da nastavne cjeline dolaze kao ispunjenje učeničkih želja i potreba, a ne kao sljedeća točka u rigidnom planu i programu.

Radionicu će voditi Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji se profesionalno bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Sudionici će prolaziti kroz vježbe i aktivnosti čija će im primjena omogućiti da osvježe nastavu te da na zanimljiv način prezentiraju učenicima svu ljepotu ali i kompliciran proces iza znanosti.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobit ćete na mail adresu koju unesete u obrazac.

Broj mjesta je ograničen!

Veselimo se vašem dolasku.

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu