prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Saznajte sve o projektu e-Škole – pridružite nam se online 29. lipnja 2023.

28. lipnja 2023.

U organizaciji ERI SEE (Education Reform Initiative of South Eastern Europe), CARNET-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja 29. i 30. lipnja 2023. održava se 11. po redu susret edukatora jugoistočne Europe.

Ovim putem pozivamo sve CARNET-ove korisnike, suradnike i sve zainteresirane da se pridruže panelu na kojem će se razgovarati o projektu e-Škole i to s njegovim izvornim tvorcima odnosno ljudima koji su bili kreatori i nosioci svih aktivnosti tijekom posljednjih osam godina trajanja projekta.

Na panelu posvećenom projektu e-Škole, u sklopu konferencije 11th Meeting of the South Eastern European Education and Training (SEE TET) Network, bit će govora o svim aktivnostima kojima je CARNET podupirao učitelje, nastavnike i cijeli proces digitalizacije škola. Razgovarat će se o konkretnim rezultatima projekta e-Škole, ali i o svim ostalim CARNET-ovim projektima koji su u tijeku, kao i o budućim aktivnostima.

Projekt e-Škole započeo je 2015. kao pilot, nastavio se kroz drugu fazu od 2018. i završava u listopadu ove godine.

Panelu i raspravi svi zainteresirani mogu se pridružiti u četvrtak 29. lipnja 2023. s  početkom u 9:15 na poveznici.

Program konferencije možete preuzeti ovdje.

Napomena: konferencija se održava na engleskom jeziku.