STO 2016: Nagradno natjecanje za studente

9. ožujka 2016.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U okviru trećeg studentskog dana Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2016, koje se 22. travnja 2016. godine održava u Rijeci u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet, Učiteljskog fakulteta i Filozofskog fakulteta u Rijeci, organiziramo nagradno natjecanje namijenjeno  studentima učiteljskih smjerova, ali i ostalim zainteresiranim studentima. Cilj nagradnog natjecanja je poticanje primjene informacijsko komunikacijske tehnologije (IKT) u obrazovanju na kreativan i inovativan način.

Kako je u misiji CARNeta popularizacija informacijske i komunikacijske tehnologije u obrazovanju, pozivamo sve studente da nam prezentiraju kako bi oni primijenili te tehnologije u svojem budućem radu. Pri tome je potrebno pokazati da znaju koristiti računalo i druge digitalne uređaje, ali i da žele biti učitelj novog doba! Za samo natjecanje potrebno je osmisliti jednu nastavnu temu (ili nastavnu jedinicu) u kojoj bi se sa učenicima radilo na inovativan način.

Stoga za sudjelovanje u nagradnom natjecanju, studenti, budući učitelji, trebaju osmisliti obradu jedne nastavne teme ili jedinice primjenom IKT-a te snimiti kratki video kako bi njime prezentirali svoju ideju.

Pravila nagradnog natjecanja pogledajte ovdje, a prijave na natjecanje su otvorene do 15. svibnja u 23:59 sati.

Više o samom događanju Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2016 pročitajte na ovoj adresi.