Naslovnica Novosti Preporučujemo

Virtualna radionica: „Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju“

19. travnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

CARNET nastavlja niz virtualnih radionica za odgojno-obrazovne djelatnike u školama s temama vezanim uz pripremu i provedbu videokonferencijske, virtualne i kombinirane nastave, upoznavanje sa sadržajima i uslugama koje izrađuje CARNET, jačanje digitalne zrelosti škola te primjenu kreativnih metoda za razvoj proizvoda i usluga.

Treća po redu virtualna radionica ovog ciklusa s nazivom „Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju“ održat će se u četvrtak, 22. travnja 2021. godine, od 13 do 14:30 sati. Polaznici će nakon radionice moći navesti neke od izazova s kojima se moguće susresti prilikom komuniciranja i suradnje u sinkronom i asinkronom online okruženju, te navesti primjere učinkovite komunikacije s učenicima u kontekstu online i mješovite nastave. Također će moći opisati primjenu jednostavnih digitalnih alata kako bi učenicima pružili učinkovite povratne informacije o njihovom radu.

Voditeljica radionice je profesorica Vedrana Vojković Estatiev, CARNET-ova djelatnica s višegodišnjim iskustvom u dizajnu i moderiranju online nastave.

Sudjelovanje u virtualnim radionicama iziskuje visoku razinu interakcije sudionika s voditeljem radionice, kao i sudionika međusobno. Stoga će ova virtualna radionca biti omogućena za 50 sudionika. Budući da je radionica interaktivnog karaktera, na prijavu za sudjelovanje na radionice pozivamo sve one korisnike koji su se spremni vrlo aktivno uključiti u rad na radionici.