Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Izrada virtualne učionice i organizacija nastave u Loomenu

22. rujna 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U četvrtak, 24. rujna 2020. godine, s početkom u 13 sati održat će se još jedan u nizu webinara na temu organizacije i provođenja nastave na daljinu. Webinaru pod nazivom “Izrada virtualne učionice i organizacija nastave u Loomenu” možete pristupiti putem Microsoft Teams live events alata.

Ovaj webinar namijenjen je učiteljima i nastavnicima koji koriste ili će tek koristiti CARNET Loomen za provođenje nastave na daljinu. Ovo je drugi u nizu webinara u kojem ćete saznati koje korake trebate poduzeti za izradu tečaja u Loomenu koji će na najbolji način podržati nastavu na daljinu u vašoj školi bez obzira želite li je provesti u potpunosti online ili u mješovitom obliku.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na edukaciji mogu prijaviti putem aplikacije EMA te na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i prisustva na webinaru, mogu ostvariti pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Kratak opis svakog webinara, koje CARNET planira održati tijekom rujna i listopada te poveznice na snimke održanih webinara, dostupni su na mrežnim stranicama Nastava na daljinu i e-Škole.