prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio“

7. svibnja 2021.

U četvrtak, 13. svibnja 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio“.

Sedmi u nizu webinara o Loomenu namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima.

Cilj prvog dijela webinara je upoznati nastavnike s osnovnim postavkama i karakteristikama alata. Osim mogućnosti učitavanja već postojećih (gotovih) sadržaja nastavnicima je na raspolaganju i kreiranje vlastitog sadržaja. Iako alat nudi brojne mogućnosti za ovu priliku izdvojeno je njih nekoliko, kao što su prezentacije, različite vrste testova, memory igre i druge.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.