prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio“

14. svibnja 2021.

U četvrtak, 20. svibnja 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio“

Osmi u nizu webinara o Loomenu namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. U drugom dijelu webinara nastavljamo s predstavljanjem ovog atraktivnog alata koji omogućava kreiranje i dijeljenje interaktivnog sadržaja. Nastavnicima je na raspolaganju više od 40 različitih mogućnosti kojima mogu obogatiti svoje tečajeve, a tijekom webinara prezentirat ćemo nekolicinu odabranih.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.