Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Komunikacija, praćenje i vrednovanje u Loomenu

29. rujna 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U četvrtak, 1. listopada 2020. godine, s početkom u 13 sati održat će se još jedan u nizu webinara na temu organizacije i provođenja nastave na daljinu. Webinaru pod nazivom “Komunikacija, praćenje i vrednovanje u Loomenu” možete pristupiti putem Microsoft Teams live events alata.

Treći u nizu webinara o Loomenu namijenjen je učiteljima i nastavnicima koji koriste ili će tek koristiti CARNET Loomen za provođenje nastave na daljinu. Nakon izrade sadržaja tečaja u Loomenu dolazi vrijeme održavanja nastave na daljinu. U ovom tečaju ćete saznati kako komunicirati s učenicima, kako pratiti njihove aktivnosti i vrednovati ih koristeći mogućnosti Loomena.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na edukaciji mogu prijaviti putem aplikacije EMA te na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i prisustva na webinaru, mogu ostvariti pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Kratak opis svakog webinara koje je CARNET održao, kao i poveznice na snimke održanih webinara, dostupni su na mrežnim stranicama Nastava na daljinu i e-Škole.