prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Loomen – Kako izabrati prikladnu aktivnost ili resurs“

12. ožujka 2021.

U četvrtak, 18. ožujka 2021. godine s početkom u 13 sati održat će se četvrti po redu webinar pod nazivom “Loomen – Kako izabrati prikladnu aktivnost ili resurs”.

Webinar je namijenjen svim zainteresiranim korisnicima CARNET Loomena. Cilj webinara je pomoći nastavnicima pri odabiru prikladne aktivnosti i resursa u tečaju ovisno o vrsti i namjeni sadržaja, primjerice aktivnostima najpogodnijim za provedbu vrednovanja ili komunikaciju. Pri tome će nam pomoći “Vodič kroz Moodle” za nastavnike.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.