prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: “Loomen tips & tricks – Upis i grupiranje učenika“

8. ožujka 2021.

U četvrtak, 11. ožujka 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen tips & tricks – Upis i grupiranje učenika”.

Treći u nizu webinara namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena. Cilj webinara je predstaviti mogućnosti koje su na raspolaganju nastavniku za upis učenika u virtualnu učionicu s naglaskom na mogućnost samostalnog upisa uz zaporku, organizacije grupnog rada na razini cijelog tečaja i unutar aktivnosti forum i zadaća, ali i zamke koje grupni rad može imati. Prezentirat će se kako jednostavno postaviti dostupnost određene aktivnosti ili resursa samo grupi kojoj je namijenjena, ali i kako slati poruke odabranim grupama učenika unutar tečaja.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.