Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Metode poučavanja u online okruženju i u učionici – nastava kao dijalog

6. listopada 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U četvrtak, 8. listopada 2020. godine, s početkom u 13 sati održat će se još jedan u nizu webinara na temu organizacije i provođenja nastave na daljinu. Webinaru pod nazivom “Metode poučavanja u online okruženju i u učionici – nastava kao dijalog” možete pristupiti putem Microsoft Teams live events alata.

Ovaj je webinar namijenjen učiteljima, nastavnicima i pedagozima koje zanimaju odnosi u nastavi, posebice vezani uz uspješnu refleksiju i komunikaciju s učenicima. Na temelju istraživanja provedenog za vrijeme nastave na daljinu, akcijskih istraživanja s učiteljima, nastavnicima, pedagozima i ravnateljima te upitnika o nastavi na daljinu, ali i vlastitog istraživačkog i nastavničkog iskustva predstavit će se različiti izazovi i praktična rješenja povezana s idejom nastave kao dijaloga, i u učionici, i u nastavi na daljinu.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na edukaciji mogu prijaviti putem aplikacije EMA te na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i prisustva na webinaru, mogu ostvariti pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Kratak opis svakog webinara koje je CARNET održao tijekom rujna i listopada, kao i poveznice na snimke održanih webinara, možete pronaći na mrežnim stranicama Nastava na daljinu i e-Škole.