Webinar o novom krugu samovrednovanja digitalne zrelosti škola u Hrvatskoj

30. travnja 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U okviru druge faze programa „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)“, u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike, započinjemo s novim krugom samovrednovanja digitalne zrelosti svih osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Cilj samovrednovanja je prikupljanje vrijednih podataka o stanju digitalne zrelosti škola, temeljem kojih ćete dobiti povratne informaciju o trenutnom stanju  digitalne zrelosti vaše škole i upute o mogućim koracima kojima bi se digitalna zrelost razvijala, a planirat ćemo i oblike podrške koji su vam najpotrebniji.

Radi što bolje pripreme za ispunjavanje upitnika, organizirat ćemo dva webinara na kojima ćemo predstaviti svrhu i ciljeve samovrednovanja, upute i novitete u ovogodišnjem upitniku, a svi sudionici webinara moći će postavljati pitanja. Sadržaj oba webinara je identičan pa vas pozivamo da se pridružite u terminu koji vam više odgovara:

  • 4. svibnja 2020. od 11 do 12 sati
  • 6. svibnja 2020. od 11 do 12 sati.

Webinari će se održati na adresi https://connect.carnet.hr/webinar, a za sudjelovanje u webinarima trebate se prethodno prijaviti putem Aplikacije za organizaciju i praćenje edukacije – EMA.

Upitnici kao i sve upute kako pristupiti samovrednovanju bit će dostupni nakon webinara 4. svibnja 2020. godine.