Naslovnica Novosti Preporučujemo

Webinar: Organizacija i provođenje nastave u virtualnom okruženju

8. rujna 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

CARNET nastavlja s nizom webinara na temu osmišljavanja i provođenja nastave u virtualnom okruženju te kombiniranog modela nastave u učionici i na daljinu.

Webinar pod nazivom “Organizacija i provođenje nastave u virtualnom okruženju” će se održati u četvrtak, 10. rujna 2020. godine, s početkom u 13 sati putem Microsoft Teams live events alata.

Ulazak u virtualnu sobu, odnosno pristup webinaru je moguć isključivo prijavom s korisničkim podacima iz domene @skole.hr.

Svi koji žele, svoje sudjelovanje na edukaciji mogu prijaviti putem aplikacije EMA te na taj način, nakon prisustva na webinaru, ostvariti pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Ovaj webinar namijenjen je svim nastavnicima koji žele steći nova, ali i unaprijediti dosadašnja iskustva u organizaciji i provedbi nastave u virtualnom okruženju. Reflektirat ćemo se na specifične probleme i izazove u klasičnoj (i virtualnoj) učionici te predložiti kako iskoristiti virtualno okruženje za njihovo rješavanje. Opisat ćemo proces dizajniranja aktivnosti u virtualnom okruženju, odabir modela poučavanja kao i digitalnih tehnologija i alata kao podrške procesu učenja i poučavanja.

Kratak opis svakog webinara, koji CARNET planira održati kroz rujan i listopad te poveznica održanog su dostupni na mrežnoj stranici Nastava na daljinu.