Naslovnica Novosti Usluge i projekti

Webinar: Osnove korištenja CARNetove usluge Meduza (II. dio)

8. ožujka 2016.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet nastavlja s drugim u nizu webinara o korištenju Meduze – nove usluge za distribuciju višemedijskih sadržaja namijenjenih obrazovnim i akademskim ustanovama te pojedinačnim korisnicima ustanova članica CARNeta.

Webinar će biti održan sutra, 9. ožujka s početkom u 13:00 sati, a namijenjen je svim korisnicima koji žele koristiti novu uslugu za objavljivanje video materijala, saznati kako kreirati program za svoju ustanovu i Internet prijenos nekog događanja.

U drugom webinaru u nizu, autor će sudionike će upoznati s ostalim funkcionalnim administrativnim mogućnostima te pokazati kako u sustavu realizirati Internet prijenos (eng. streaming), kreirati program (raspored) itd.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi http://connect.carnet.hr/webinar/. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više informacija o webinaru potražite na ovoj adresi, a opis i snimka prvog održanog webinara se nalazi na http://www.carnet.hr/webinari/Osnove_koristenja_CARNetove_usluge_Meduza.