Webinar: “Primjena rezultata istraživanja u jačanju digitalne zrelosti škole“

4. lipnja 2021.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

U četvrtak, 10. lipnja 2021. godine s početkom u 13 sati, održat će se posljednji webinar iz ovog ciklusa edukacija pod nazivom “Primjena rezultata istraživanja u jačanju digitalne zrelosti škole“.

Svrha je ovog webinara približiti ravnateljima, stručnoj službi škole, učiteljima i nastavnicima obrazovna istraživanja i njihovu iskoristivost za unaprjeđenje prakse i digitalne zrelosti škole. Kroz strukturirano izlaganje aktivni dionici obrazovnih ustanova osvijestit će mogućnosti individualnog i zajedničkog djelovanja na razvoju digitalne zrelosti obrazovnih ustanova na temelju istraživačkih podataka prikupljenih izvan i unutar svojih institucija.

Osim prikaza na koji način istraživanja mogu poslužiti razvoju digitalne zrelosti, objasnit će se i koja je funkcija istraživanja u jačanju individualnog i kolektivnog djelovanja na obrazovni sustav. U webinaru će se koristiti primjeri iz konkretnih istraživanja provedenih tijekom pilota projekta e-Škole, vanjskog vrednovanja digitalne zrelosti, akcijskih istraživanja provedenih tijekom nastave na daljinu u školskoj godini 2019./2020. i CARNET-ovih upitnika na kraju te školske godine.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

 

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati ovdje ili na portalu CARNET Meduza.