prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNet nastupio na RIT-ovom “Career Education Day” u Zagrebu

15. ožujka 2016.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet predstavila se u utorak, 15. ožujka 2016. godine na Rochester Institute of Technology danu karijera pod nazivom "Career Education Day 2016", organiziranom u Hotelu Westin u Zagrebu.

Predstavnik CARNeta g. Branko Radojević, pomoćnik ravnatelja za računalnu infrastrukturu i servise, sudjelovao je u panel diskusiji na temu "Critical IT trends in 2016" zajedno s predstavnicima tvrtki DRAP, King ICT, Croz i IBM. Na panelu se raspravljalo o novim tehnologijama koje dolaze u uporabu te načinima njihove primjene i lokalizacije u hrvatskim prilikama. Govorilo se o trendovima u obrazovanju koji bi trebali pratiti zahtjeve tržišta rada u tehnološkom segmentu, kao i o spremnosti naših studenata da studiraju tehničke studije na hrvatskim sveučilištima.

CARNet se ujedno predstavio sudionicima kao tvrtka u kojoj je moguće stažirati i odraditi stručnu praksu.