Istraživanje tržišta – IKT oprema za školske učionice

31. ožujka 2020.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave IKT opreme za školske učionice –  faza 1  u sklopu II. faze programa „e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“.

Shodno tome, ovim putem sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16) prije formalnog početka postupka javne nabave sa svrhom provođenja istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom), u nastavku ove obavijesti, CARNET objavljuje zahtjeve vezane za nabavu i isporuku IKT opreme za školske učionice.

Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge zajedno s predloženom tehničkom specifikacijom i cijenom opreme za opremanje dijela učionica u školama – faza 2  sukladno danim zahtjevima najkasnije do 07.04.2020., na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Poziv na istraživanje tržišta
Prilog 1. Tehnička specifikacija
Troškovnik_novo
Izvješće o provedenom istraživanju tržišta 25-20