Naslovnica Novosti Preporučujemo

Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – Istraživanje eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a

16. listopada 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge za provedbu istraživanja eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a u učenju i poučavanju. Svrha provedbe istraživanja je identificiranje modela korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije te ispitivanje njihove svrhovitosti u učenju i poučavanju kroz eksperimentalnu primjenu.

Prije formalnog početka postupka javne nabave, sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16), CARNET objavljuje zahtjeve vezane uz nabavu u svrhu istraživanja tržišta (radi pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom). U prilogu ove obavijesti zainteresiranim gospodarskim subjektima dostupni su zahtjevi naručitelja.

U svrhu istraživanja tržišta, CARNET organizira sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirane predviđene aktivnosti za realizaciju predmeta nabave.

Sastanak će se održati 29. listopada 2019. godine s početkom u 10 sati na lokaciji CARNET, Josipa Marohnića 5, 10 000 Zagreb. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 28. listopada 2019. godine dostave imena i prezimena predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Dodatno, osobito ako predstavnici društava nisu u mogućnosti prisustvovati sastanku, molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge na:

  • koncept znanstvenog istraživanja,
  • planirano vrijeme provedbe predviđenih aktivnosti,
  • planiranu vrstu i broj stručnjaka te
  • procijenjenu vrijednosti svih troškovničkih stavaka prikazanu u priloženom troškovniku sukladno danim zahtjevima.

Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 29. listopada 2019. godine (do kraja dana) na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Napomena: Zbog interesa gospodarskih subjekata, rok za dostavljanje primjedbi i prijedloga produžuje se do 4. studenog 2019. 

Poziv na istraživanje tržišta

Troškovnik

Istraživanje tržišta – PPT 29-10-2019

Bilješka sa sastanka-29-10-2019

Izvješće o provedenom istraživanju tržišta