Naslovnica Novosti Preporučujemo

Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – Usluge organizacije događanja

16. prosinca 2019.
Veličina fonta
A
A
A
Disleksija
Kontrast
Poništi izmjene

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge organizacije koordinacijskih radionica, osvježenja za događanja i sastanke s dionicima i organizacija regionalnih susreta. Svrha provedbe istraživanja je utvrđivanje najboljeg modela za raspisivanje predmeta nabave.

Prije formalnog početka postupka javne nabave, sukladno Zakonu o javnoj nabavi (NN 120/16), CARNET organizira sastanak sa svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u sklopu kojega će biti prezentirane predviđene aktivnosti za realizaciju predmeta nabave.

Sastanak će se održati 23. prosinca 2019. godine s početkom u 13 sati na lokaciji CARNET, Josipa Marohnića 5, 10 000 Zagreb. Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 20. prosinca 2019. godine dostave imena i prezimena predstavnika društava koji bi prisustvovali sastanku na adresu elektroničke pošte e-skole-nabava@carnet.hr.

Napomena: Nastavno na održani sastanak, molim sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave primjedbe i prijedloge u svrhu raspisivanja predmeta nabave najkasnije do 31. siječnja 2020. godine.

Istraživanje tržišta PPT 23_12

Obavijest o provedenom istraživanju tržišta